top of page

Våre kurs 

Mtk skolen har stor fokus på at opplæringen skal være av beste kvaliteter på dokumentert opplæring. Krav til denne type opplæring finner vi i forskrift om utførelse av arbeid §10.2;
«En som skal bruke arbeidsutstyr som nevnt i §10-1 og §10-3, skal ha praktisk og teoretisk opplæring som gir kunnskaper om oppbygging, betjening, bruksegenskaper og bruksområde, samt vedlikehold og kontroll. Opplæringen skal gi kunnskaper om de krav som stilles til sikker bruk og betjening i forskrifter og i bruksanvisning. Det skal utstedes dokumentasjon på at praktisk og teoretisk opplæring er gitt i henhold til forskrifter.»Mtk skolen er her for å hjelpe deg gjennom så du korekt kompetanse til dine ansatte.

Vårt brede kursspekter spenner seg dokumentert opplæring som personløfter, fallsikring, varme arbeider, farlig småverktøy m.m.

 

«En som skal bruke arbeidsutstyr som nevnt i §10-1 og §10-3, skal ha praktisk og teoretisk opplæring som gir kunnskaper om oppbygging, betjening, bruksegenskaper og bruksområde, samt vedlikehold og kontroll. Opplæringen skal gi kunnskaper om de krav som stilles til sikker bruk og betjening i forskrifter og i bruksanvisning. Det skal utstedes dokumentasjon på at praktisk og teoretisk opplæring er gitt i henhold til forskrifter.»

 

Mange lurer på hva de må ha for å oppnå kompetansebevis i det arbeidsutyret de ønsker å jobbe med. Vi har  konsulenter som kan utarbeide en plan for deg slik at du får et nøyaktig bilde av hvordan du skal gå fram for å oppnå det du ønkser. Send en mail eller se selv på siden. 

Fortell oss hva du ønsker og hva du har av opplæring så skal vi vise deg veien. 

Mtk skolen er her for deg.

bottom of page