top of page

Om MTK skolen 
Her finner du informasjon om oss 

Mtk skolens logo
bilde av elever som studerer

MTK Skolen tilbyr sertifisert opplæring for kran, masseforflytningsmaskiner og truck, til dokumentert opplæring som personløfter, fallsikring, varme arbeider, farlig småverktøy, HMS  m.m. Vår opplæring er bl.a. godkjent og sertifisert av NEMKO og NOORSI.

MTK skolen har hovedkontor på Sem, Vestfold, med avdeling i Porsgrunn. Samt klasseromsmuligheter på flere steder på østlandet.

Vi ligger sentralt til, du har mulighet til å komme til oss både via fly, båt, tog og bil. Adressen er Broen 3A på Sem, ved E18 innkjøring til Tønsberg.  Her har vi øvings område/hall til truck praksis. Det er gratis parkerings plass på plassen.

Vi tilbyr også maskin praktisk på et eget pukk verk ikke langt fra skolen. Her kan du se maskinene og området vi kjører på.

 

MTK Skolen tilbyr kurs i både dokumentert opplæring og sertifisert sikkerhetsopplæring. Vi tilbyr også bedriftsintern opplæring for bedrifter som ønsker at instruktøren kommer til de. Kurset tilpasses etter behov og lærehastighet. Vi er fleksible etter deres ønsker.

 

Vi har stor fokus på at opplæringen skal være av samme kvaliteter enten det er sertifisert eller dokumentert opplæring.         Krav til denne type opplæring finner vi i forskrift om utførelse av arbeid §10.2;
«En som skal bruke arbeidsutstyr som nevnt i §10-1 og §10-3, skal ha praktisk og teoretisk opplæring som gir kunnskaper om oppbygging, betjening, bruksegenskaper og bruksområde, samt vedlikehold og kontroll. Opplæringen skal gi kunnskaper om de krav som stilles til sikker bruk og betjening i forskrifter og i bruksanvisning. Det skal utstedes dokumentasjon på at praktisk og teoretisk opplæring er gitt i henhold til forskrifter.»

 

 

 

 

 

 

 

.

nemko for godkjennelse
noorsi orginasjon
bottom of page