Om oss 

Oppdatert: 11. mars 2020
ALLE deltagere på våre åpne og tilpassede teorikurs kan følge og delta på undervisningen via videolink på PC, brett eller mobil.

Les her om nett undervisning : https://www.mtkskolen.no/videoundervising-via-internett

MTK Skolen tilbyr sertifisert opplæring for kran, masseforflytningsmaskiner og truck, til dokumentert opplæring som personløfter, fallsikring, varme arbeider, farlig småverktøy, HMS  m.m. Vår opplæring er bl.a. godkjent og sertifisert av NEMKO og NOORSI.

MTK skolen holder til på Sem, Vestfold (med avdelinger i Porsgrunn ,Asker ,Oslo sentrum, Drammen ,Stavanger). Vi ligger sentralt til, du har mulighet til å komme til oss både via fly, båt, tog og bil. Skolen holder til oppe på Sem  og vi har et øvings område like ved på skolen. Det er gode parkerings muligheter like ved skolen, hvor det er gratis å stå.

Vi tilbyr også maskin praktisk på et eget pukk verk like ved skolen. Her kan du se maskinene og området vi kjører på.

 

MTK Skolen tilbyr kurs i både dokumentert opplæring og sertifisert sikkerhetsopplæring .Vi tilbyr også bedriftsintern opplæring for bedrifter som ønsker at instruktøren kommer til de. Kurset tilpasses etter behov og lærehastighet. Vi er fleksible etter deres ønsker.

 

Vi har stor fokus på at opplæringen skal være av samme kvaliteter enten det er sertifisert eller dokumentert opplæring. Krav til denne type opplæring finner vi i forskrift om utførelse av arbeid §10.2;
«En som skal bruke arbeidsutstyr som nevnt i §10-1 og §10-3, skal ha praktisk og teoretisk opplæring som gir kunnskaper om oppbygging, betjening, bruksegenskaper og bruksområde, samt vedlikehold og kontroll. Opplæringen skal gi kunnskaper om de krav som stilles til sikker bruk og betjening i forskrifter og i bruksanvisning. Det skal utstedes dokumentasjon på at praktisk og teoretisk opplæring er gitt i henhold til forskrifter.»

 

 

 

 

 

 

 

.